,

Ellen de Kroon-Bax

Ellen de Kroon-Bax

De antwoorden van Ellen

Hoe lang ben je lid?
Toen ik 12 jaar was kwam ik bij de vereniging, dit was in 1982 😊

Welk instrument bespeel je?
Ik ben begonnen op Sopraan saxofoon, na een jaar of 7 ging ik over op de Baritonsax. Tijdens mijn studie heb ik altsaxofoon gespeeld in Delft en nu al weer heel wat jaar is het de tenorsax, mijn favoriet.

Sursum is voor mij…
een mooie club met mensen die mooie muziek maken op een ontspannen en toch hard werkende manier.

Wat vind je van het nieuwe muziekstuk Solidarity?
Solidarity is een verrassend stuk muziek met diverse stijlen, waar voor iedere stem uitdagingen zijn (zeker voor de mijne😉)

Heb je een mooie actiefoto en/of een mooie herinnering met Sursum?
De foto die ik graag wil delen is een foto met S.C. Groot mijn Sursummaatje. We spelen samen op de baritonsax een duet tijdens een solistenavond. Hij heeft me de eerste beginselen geleerd voor het spelen op de saxofoon, een warme herinnering die ik in mijn hart mee draag. Een geweldige man die veel heeft betekend voor Sursum!

Ik geef het stokje graag door aan Auke.