Play-in

Play-in Sursum Corda Andijk

Ter gelegenheid van ons honderdjarig bestaan, organiseren wij 8 oktober 2022 een Play-in. Deze staat open voor alle muzikanten die een instrument uit de fanfarebezetting spelen, vanaf A-niveau of minimaal 3-4 jaar speelervaring. 

Wij hebben Andries de Haan en Sijtze van der Hoek bereid gevonden deze dag te leiden. Zij hebben gezocht naar verrassende, leerzame en ook splinternieuwe muziek om te spelen van bekende en iets minder bekende componisten. We hebben zelfs de wereldpremière van een nieuwe mars. Voor ieder wat wils dus! De hele dag zullen we deze muziekstukken instuderen. We sluiten de dag af met een vrij toegankelijk concert, waar we deze nummers ten gehore zullen brengen. We hopen vooral samen mooie muziek te maken en een gezellige dag te hebben met elkaar.

De dag zal er als volgt uitzien:

09.30 inloop met koffie
10.00 repetitie
11.15   pauze
11.30   repetitie
12.45   lunch
13.30  repetitie
14.45   pauze
15.00   repetitie
16.00   pauze/inloop concert
16.30   concert
17.00   einde 

De kosten voor deze dag zijn €15,00. Dit is inclusief een lunch en koffie of thee bij aanvang. Overige drankjes en koffie en thee gedurende de dag zijn voor eigen rekening. 

De play-in vindt plaats in Dorpshuis ‘t Centrum, Sportlaan 1 in Andijk. In de nabije omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Wil je verzekerd zijn van een plekje, wacht dan niet te lang met inschrijven! 
We zien jullie graag 8 oktober,
namens Sursum Corda

De inschrijving is definitief als het inschrijfgeld is overgemaakt op: rekeningnummer NL90 RABO 0302 4525 83
t.n.v. Christelijke Muziekvereniging Sursum Corda
o.v.v. Play-in en je naam.
Na inschrijving en betaling krijg je van ons via de mail een bevestiging. Halverwege september volgt er meer informatie over de dag.