Reünie

28 januari 2023 sluiten we het honderd jarig jubileum van Sursum af met een spetterend slotconcert en een reünie. Dit zal een reünie zijn voor de leden die nu op Sursum zitten en die er ooit in het verleden op hebben gezeten. De brieven naar de oud-leden zijn op de post gedaan. We zijn alle archieven nagegaan en hebben geprobeerd iedereen te achterhalen. Een hele klus, maar we denken dat we ver zijn gekomen. Mocht u geen brief ontvangen hebben, maar bent u wel lid geweest? Onder aan deze pagina kunt u zich opgeven om te komen, u bent van harte welkom!

De avond zal beginnen met een gezamenlijke maaltijd en het ophalen van herinneringen. Daarna geven we een concert en we sluiten de avond af met een bandje en gezellig napraten.

Voor het concert van die avond willen we u in de gelegenheid stellen om een aantal nummers met ons mee te spelen. Denkt u vooral na of u dat misschien zou willen. Mee repeteren kan vanaf januari 2023. Na de laatste opgavedatum zullen wij u meer informatie sturen over hoe we het doen met een instrument, de muziek en het repeteren. Heeft u al jaren geen instrument meer aangeraakt en twijfelt u of het nog gaat lukken. Het is ook mogelijk om vanaf oktober mee te repeteren met ons opleidingsorkest Jong Sursum.

We vinden het leuk als u zich wilt opgeven om mee te eten tijdens de reünie en/of om mee te spelen. U kunt hiervoor dit formulier invullen. We hopen u te zien!