Sursum Corda

Sursum Corda is een jonge, enthousiaste en actieve fanfare uit Andijk. Met een kleine 40 (jeugd)leden vormen we een leuke vereniging. Naast gezelligheid gaan we ook voor kwaliteit in de de dingen die we doen en organiseren; concerten en acties. Sinds januari 2024 staat het orkest onder leiding van Lindy Karreman.

Naast het jaarlijks terugkerende voorjaarsconcert en slotconcert, speelt Sursum Corda op veel meer momenten. Zo spelen we in kerkdiensten, gaan we naar het West-Friesland Muziek Festival en laten we een keer in de zoveel jaar ons niveau meten op een concours. Daarnaast brengen we serenades tijdens speciale jubilea en zijn we een muzikale omlijsting met Koningsdag en de herdenking op 4 mei.
Daarnaast organiseert Sursum verschillende acties. Zo hebben we Koningsdag met een zeer gezellige spelletjesmiddag met een Rad van Avontuur en zetten we ons maandelijks in om oud papier op te halen.

Wil je lid worden van deze gezellige, actieve vereniging dan kan dat! Kom een keertje langs of neem contact op met onze secretaris.