,

Auke van Zanten

Auke van Zanten

De antwoorden van Auke van Zanten

Hoe lang ben je lid?
Ik speel vanaf m’n 9e en vanaf m’n 12e bij Sursum. Dus ben inmiddels 34 jaar lid.

Welk instrument bespeel je?
Ik ben begonnen op cornet, vervolgens trompet en nu alweer enkele jaren op trombone

Sursum is voor mij…
Een enthousiaste club met gezellige en gedreven mensen. En samen op een leuke manier muziek maken.

Wat vindt je van het nieuwe muziekstuk Solidarity?
Knap hoe je met verstand van muziek voor een vereniging kan componeren! Wat ik ervan vind? Ik denk dat als alle puzzelstukjes in elkaar vallen het een mooi stukje muziek gaat worden. Al is het, als ik eerlijk ben, niet een stuk wat ik als eerste zou kiezen. Maar dat is een gevoelsmatige kwestie 😊

Heb je een mooie actiefoto en/of een mooie herinnering met Sursum?
Ik kies voor deze foto omdat ik het een eer vond om een nieuw instrument te mogen kiezen.

Bij deze wil ik het stokje doorgeven aan Ilona Haak.